6.10.2018. 8:24
2
McGregor želio da se na vaganju obračuna sa Nurmagomedovom, Khabib samo ponavljao "Elhamdulillah, elhamdulillah"
Svi s velikim nestrpljenjem očekuju "Borbu vijeka", kako su je neki nazvali, između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova u okviru UFC 229.

Piše: Haris Ahbabović

McGregor nije birao sredstva kako bi izvrijeđao svog protivnika. On ga je, prema pisanju stranih medija, uglavnom vrijeđao na vjerskoj osnovi, znajući da je musliman.

Prvo ga je nudio alkoholom, znajući da je alkohol u islamu zabranjen, a potom je otišao još dalje pa ga je nazvao teroristom.

Održano je vaganje pred ovaj okršaj koje naravno nije moglo proći bez incidenta. Conor je prvi stao na vagu, a onda je nastao haos kada je stigao njegov protivnik.

Conor je pokušao da se obračuna sa Nurmagomedovom, dok je on samo ponavljao "Elhamdulillah, elhamdulillah".

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.