7.10.2018. 14:17
0
Svi uglovi "haosa" nakon meča Conora i Khabiba
Khabib Nurmagomedov je sjajnom izvedbom rano jutros po evropskom vremenu pobijedio Conora McGregora u "meču vijeka" u okviru MMA spektakla u Las Vegasu.

Nurmagomedov je "ugušio" Mcgregora u četvrtoj rundi, nakon dominacije u prve tri runde. Irski boracv nije imao odgovora na poteze koje je plasirao Nurmagomedov koji je nakon ovog meča došao do skora 27-0 u karijeri.

Ipak, sjenu na cijeli meč je bacio incident nakon borbe kada je Nurmagomedov preskočio ogradu i fizički napao jednog od članova McGregorovog tima.

Nastao je opšti haos, a Nurmagomedov se nakon meča ispričao fanovima, UFC organizaciji kao i novinarima kazavši da je kriv, ali da je Conor dobio šta je zaslužio jer je vrijeđao njega, njegovu porodicu i njegovu vjeru tokom priprema za meč.

Također, mnoge špekulacije su krenule nakon što je došlo do okršaja nakon meča, ali se pojavio video u kojem se možda otkriva ko je kriv za metež koji je nastao.

Naime, u klipu se vidi Connor McGregor kako u trenutku dok Nurmagomedov preskače ogradu, udara jednog od članova Nurmagomedove ekipe, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.