10.10.2018. 21:27
2
Vladimir Putin primio Nurmagomedova: Svi mi možemo preskočiti ogradu!
Predsjednik Rusije Vladimir Putin je danas primio Khabiba Nurmagomedova i čestitao mu na odbrani UFC-ovog šampionskog pojasa u lakoj kategoriji protiv Irca Conora McGregora.

Nurmagomedov je minulog vikenda prekidom u četvrtoj rundi savladao Mekgregora a tek je nakon meča nastao pravi haos.

Naime, ruski borac je preskočio ogradu oktagona i krenuo u obračun sa Konorovim timom zbog vrijeđana njegova države, vjere i porodice.

Bilo je burno i u oktagonu u koji su uskočili članovi Khabibove pranje kako bi se obračunali sa McGregorom, ali je sve na kraju završeno bez teže povrijeđenih i uhapšenih, prenosi Avaz.

Ipak, scene iz Las Vegasa su još uvijek glavna tema svjetskih medija, a danas se incidenta nakon borbe Nurmagomedova i McGregora  dotakao i predsjednik Rusije. Jasno je na čijoj je strani.

Nurmagomedov je rekao Putinu da mu je žao što se nije mogao obuzdati, ali da su uvrede na račun njegovog oca, države i vjere od strane Mekgregorovog tima bile previše. Predsjednik Rusije mu je na to šaljivo odgovorio da će zamoliti njegovog oca da ne bude preoštar prema njemu zbog incidenta, pa dodao:

-Ne samo ti, svi mi možemo na isti način preskočiti ogradu ako nas napadnu.


(Amila Alijagić)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.