20.10.2018. 21:27
0
Odlazi omiljeni UFC borac: Vratit ću se kad ovdje bude muškaraca
Nate Diaz mogao bi napustiti UFC. Vijest je to koja je uzdrmala borilačku javnost u subotu navečer. Naime, nakon što je Dustin Poirier objavio da njegova ozljeda nije ozbiljna koliko se isprva činilo, javio se Nate Diaz i još jednom izrazio sumnju u cijelu priču te najavio da ga UFC neće vidjeti tako brzo.

Borba između Piriera i Diaza trebala je biti odrađena u sklopu UFC230 programa, ali je ista otkazana.

Nate je na Twitteru podijelio Poirierovu izjavu o tome kako će se treningu moći vratiti već za tri sedmice  te je ostavio svoj komentar.

“Tip se misteriozno povuče radi nepostojeće povrede, a cijeli roster šuti! Odlazim na ‘turneju’ i vratit ću se kada ovdje ponovno bude muškaraca. Svaka čast Jorgeu Masvidalu, respekt za njega”, napisao je Nate. Ovo spominjanje Masvidala je zbog toga što se on odmah ponudio uskočiti u borbu protiv Natea, no UFC je donio odluku da u potpunosti Diaza uklone s programa.

Nate Diaz nije se borio već više od dvije godine, odnosno od svoje druge borbe protiv Conora McGregora. Čini se i da neće još neko vrijeme s obzirom na to da svi znaju koliko je težak za pregovaranje, a ni UFC više ne želi trpjeti njegove ispade, piše Index hr.

(Alen Avdić

BoracUFC
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.