21.10.2018. 17:21
0
Dodik kod Vučića na dočeku srbijanskih odbojkašica, u timu i dvije djevojke iz manjeg bh. entiteta
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić organizovaće sutra prijem za žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije kojem će prisustvovati i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, najavljeno je iz pres službe predsjednika Srbije.

Prijem je najavljen za 16.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Srbije. Nakon prijema predviđene su izjave za medije. 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je prvi put u istoriji zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u odbojci održanom u Jokohami i time objedinila titule kontinentalnog i planetarnog šampiona. 

Srpske odbojkašice u finalu su savladale selekciju Italije sa 3:2. 

U sjajnoj generaciji srpskih odbojkašica su i dvije igračice iz RS-a - Brankica Mihajlović i Tijana Bošković, koja je osvojila nagradu za najbolju igračicu proteklog Svjetskog prvenstva.

(Srna / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.