27.10.2018. 11:27
0
Rukometaši BiH u prepunom Mejdanu traže novu pobjedu protiv Češke
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u dvorani Mejdan u Tuzli igra drugu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine u Norveškoj, Švedskoj i Austriji.

Protivnik našoj reprezentaciji je selekcija Češke. Česi su kao i naši igrači u prvom kolu slavili pobjedu, i to protiv Finske. 

Večerašnja utakmica bit će sjajna prilika i jednoj i drugoj reprezentaciji da eventualnom pobjedom dođe na korak od plasmana na EP. 

Naša selekcija je golom Nikole Prce u posljednjoj sekundi utakmice slavila pobjedu u Minsku protiv Bjelorusije, pa večeras uz podršku pune dvorane igrači selektora Bilala Šumana vjeruju u novu pobjedu. 

Utakmica se igra u 20 sati uz direktan prijenos na BHT1.


(Patria/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.