15.12.2018. 20:40
0
Na Ravnoj planini sutra počinje međunarodno takmičenje u alpskom skijanju
Skijaški/Smučarski savez Bosne i Hercegovine organizuje međunarodno takmičenje u alpskom skijanju koje će biti održano od 16. do 19. decembra na Ravnoj planini.

Tehnički organizator Smučarski klub "Pale" radio je na pripremi staze za međunarodno takmičenje pod nazivom FIS Cup "Ravna planina" i FIS Cup "Majnex".

Organizatori navode da je to takmičenje od velikog značaja s obzirom da će nastupiti veliki broj takmičara, tačnije 106.

Na stazi će se boriti takmičari iz 16 zemalja i to: Albanije, BiH, Crne Gore, Češke, Grčke, Hrvatske, Izraela, Kipra, Mađarske, Makedonije, Njemačke, Poljske, Slovačke, Slovenije, Srbije i Ukrajine.  

Na navedenim takmičenjima nastupit će i bh. reprezentativci Emir Lokmić i Marko Šljivić, te naš Juniorski tim u sastavu: Maja Tadić, Esma Alić, Aiša Kantardžić, Dino Terzić, Harun Kunovac, Strahinja Arnaut, Kemal Karić, Matej Marinčić, Salih Hasanbegović, najavljeno je.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.