26.1.2019. 22:46
0
Odbojkašice Slobode u Mejdanu pobijedile Jahorinu
U drugi dio sezone odbojkašice tuzlanske Slobode krenule su ubjedljivom pobjedom.

U susretu 12. kola prvenstva BiH one su večeras u dvorani Mejdan pobijedile ekipu Jahorine s Pala rezultatom 3:1 (25:14, 25:13, 23:25, 25:21).

Gošće su u prvom setu povele 1:4, ali to je bilo sve što su uspjele uraditi, jer su vrlo brzo igračice trenera Armina Derviševića preuzele kontrolu nad igrom, preokrenule rezultat na 15:8 i set su mirno privele kraju.

Skoro ista slika bila je u drugom setu, dok su se gošće razigrale u trećem, iskoristivši prerano slavlje Tuzlanki, pa su dobile taj set 23:25. 

Ipak, nije im uspjelo da izjednače rezultat i susret uvedu u neizvjesnost, jer su domaće ponovo zaigrale vrlo dobro i četvrti set su dobile s 25:21, osvojivši na taj način tri nova boda. 

U ekipi Slobode poslije dužeg odsustva pojavila se Selma Mulahalilović i pokazala je da će iskustvom i kvalitetom za tuzlanski sastav biti veliko pojačanje.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.