18.7.2019. 10:42
0
Olimpijski komitet BiH nagradio Larisu Cerić sa 10.000 KM
Na 2. evropskim igrama u Minsku najbolja bosaskohercegovačka sportašica, judašica Larisa Cerić, osvojila je srebrenu medalju, prvo odličje za BiH na ovom takmičenju.

Tim povodom Olimpijski komitet BiH organizovao je prijem za Larisu Cerić i njenog trenera Branislava Crnogorca kako bi se i na ovaj način zvanično zahvalio na ostvarenom rezultatu, saopćeno je iz OKBiH, piše “Hayat“.

Predsjednik OKBiH Izet Rađo je istakao da se “Larisa na evropskim i svjetskim prvenstvima bori sa takmičarkama koje predstavljaju mnogoljudne i bogate države čije sportske federacije raspolažu sa višemilionskim budžetima, čime je njen uspjeh još veći.”

Cerić ja naglasila da izuzetno cijeni napore OKBiH u namjeri da podrži najbolje sportiste BiH na njihovom putu ka Olimpijskim igrama Tokio 2020.

– Zahvalna sam OKBiH na finasnijskoj podršci koju mi pruža u kontinuitetu, a ova nagrada me dodatno motiviše da u svoju riznicu medalja dodam i olimpijsku – kazala je Cerić.

OKBiH kao nebudžetski korisnik je ovom prilikom izdvojio nagrade za ostvareni rezultat i to za Larisu Cerić 10.000 KM, a za njenog trenera 5.000KM, kao dodatni podstrek da nastave sa radom i velikim uspjesima, navodi se u saopćenju.



(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.