20.7.2019. 18:05
0
Naši momci nisu uspjeli, Rusija je prvak Evrope u sjedećoj odbojci
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci nije uspjela osvojiti zlatnu medalju na EP, pošto su naši momci danas u finalu EP poraženi od Rusije sa 3:2.

Piše: Haris Ahbabović

Rusija je povela sa 1:0 u setovima, ali su se naši momci brzo vratili, te su preokrenuli na 2:1 u setovima. Ipak, Rusija je poravnala u setovima na 2:2, pa se igrao peti odlučujući set.

Uprkos tome što su naši momci imali lijepu prednost na otvaranju odlučujućeg seta, Rusija je na kraju dobila peti set sa 17:15 i odbranila titulu na EP u Mađarskoj.

Naš nacionalni tim je do sada devet puta bio prvak Evrope.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.