29.9.2019. 21:44
0
Bivši Bellatorov prvak prijeti aktualnom: Ubit ću ga. Kunem vam se
Na sinoćnjoj Bellatorovoj priredbi Gegard Mousasi porazio je Lyota Machidu te mu se time osvetio za poraz otprije pet godina.

Mousasi je na glasu kao najbolji svjetski borac izvan UFC-a. Nezadovoljan politikom organizacije koja mu ni nakon pet elitnih pobjeda zaredom nije dala borbu za titulu, prešao je u Bellator. Tamo je ekspresno osvojio titulu prvaka u srednjoj kategoriji.

U srpnju ove godine očekivalo se kako će imati lagan posao obraniti ju protiv Amerikanca Rafaela Lovata. Ipak, izazivač je pokazao nešto više kroz pet teških rundi i osvojio je pojas zahvaljujući većinskoj odluci sudaca. 

Nada se revanšu

Nakon što je svladao Machidu, veći dio medijske konferencije poslije borbe posvetio je Lovatu.

"Ako budem pravi, on nema šanse. Idući put će biti drugačije, to vam obećavam. Vidjet će Boga u kavezu. Znam stvari koje drugi ljudi ne znaju. Ubit ću ga. Kunem se Bogom, ako ga ne nokautiram, to neću brojati kao pobjedu jer znam što mogu. Umrijet će, doslovno. Garantiram vam da će izgubiti. Ako ga ne nokautiram, umirovit ću se. Ne šalim se, ne prodajem borbu, nego znam što mogu".

Ozbiljne optužbe

Kao da to nije bilo dovoljno, iznio je i vrlo ozbiljne optužbe na račun aktualnog prvaka. 

"Taj tip je izgledao kao konj. Vi ste novinari, trebate o tome pisati. Pogledajte njegove slike od prije i danas, kada ima 35 godina. Ne pišete o tome. Ne radi se o malo steroida, to su steroidi za majmune. Provjerite to. Mogu vam ja poslati slike ako hoćete. Na vaganju su mu bradavice bile tvrde kao ženske. Mogao je dojiti bebe. Svi znaju da je na steroidima, a mene zovu lošim gubitnikom. Možda i jesam, ali svejedno sam ga treba pobijediti".

Lovato je trenutno na rehabilitaciji poslije ozljede te se špekulira kako bi do eventualnog revanša moglo doći početkom iduće godine, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

MMA
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.