17.11.2019. 20:29
0
"Nisam se još vidio sa Sebom, ali ovo moramo ostaviti iza sebe, mora nam biti žao zbog tima"
Završena je utrka za VN Brazila na čuvenoj stazi Interlagos u Sao Paolu.

Piše: Haris Ahbabović

Pobjedu u pretposljednjoj utrci sezoni u F1 odnio je Max Verstappen, koji je potpuno dominirao tokom vikenda u Sao Paolu.

Drugu poziciju je osvojio Pierre Gasly, vozač Toro Rossa, dok je treći bio novi/stari svjetski šampion, Lewis Hamilton.

Utrku je obilježio novi fijasko Ferrarija. Naime, pet krugova prije kraja su dva vozača Ferrarija, Sebastian Vettel i Charles Leclerc, imali kontakt, te su obojica završili utrku bez bodova.

"Bilo je malo prostora, on ga je pokušao iskoristiti, došlo je do kontakta i izletjeli smo. Sve se dogodilo veoma brzo. Još uvijek nismo razgovarali, do sada sam razgovarao samo sa šefom i to je to. Nisam se još vidio sa Sebom, ali ovo moramo ostaviti iza sebe, mora nam biti žao zbog tima. Ovo je veoma razočaravajuće za tim. Moramo ovo ostaviti iza sebe i nastaviti raditi zajedno", rekao je Charles Leclerc nakon utrke na Interlagosu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.