30.3.2020. 18:06
0
Olimpijske igre u Tokiju počinju 23. jula 2021. godine
Olimpijske igre Tokio 2020, koje su zadržale svoje službeno ime, održat će se od 23. jula do 8. augusta naredne godine. Prema pisanju japanskih medija, termin su već uslakdili Međunarodni olimpijski komitet, organizatori te mjesne i državne vlasti u japanskoj prijestolnici.

Prvobitino igre su trebale biti odžane od 24. jula do 9. augusta ove godine, ali su ih organizatori i MOK prošle sedmice bili prisiljeni otkazati zbog pandemije koronavirusa. 

Krizna grupa, koja se bavi reorganizacijom igara, s tim terminom  dobila je najvažnije polazište za daljnji rad, prenosi STA. 

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.