3.7.2020. 13:37
1
Preminuo otac Khabiba Nurmagomedova
Abdulmanap Nurmagomedov, otac Khabiba Nurmagomedova, preminuo je u 58. godini u Moskvi od komplikacija vezanih s koronavirusom, javlja RT.

Piše: Haris Ahbabović

Svjetski poznati stručnjak za MMA u aprilu ove godine je imao problema s plućima, ali je odbijao testiranje na koronavirus. Kad mu se stanje pogoršalo, prebačen je iz Dagestana u Moskvu gdje je ustanovljeno da ima koronavirus. Par danas kasnije pretrpio je srčani udar te je morao na hitnu operaciju.

Nakon zahvata je stavljen u induciranu komu iz koje se nedavno probudio da bi danas izgubio bitku s komplikacijama vezanih za posljedice srčanog udara i koronavirusa.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.