29.7.2020. 13:07
0
Bivši ruski bokser jednim udarcem ubio čovjeka
U ruskom gradu Barnaul, u blizini Novosibirska, dogodila se tragedija u kojoj je učestvovao manje poznati bivši bokser Mikhail Startsev te, kako navode ruski mediji, bivša dvostruka svjetska prvakinja u kick-boxingu Liliya Vorogushina.

Incident se dogodio pred mnogobrojnim svjedocima, a svemu je kumovao alkohol. Bokser i kick-bokserka ušli su u sukob s čovjekom koji je, kako se vidi na snimci, imao neku vrstu štake ili štapa.

Niko od posmatrača nije se htio umiješati osim Pavela Pokhlova, koji je na kraju to platio životom.

Na snimci se vidi kako je Vorogushina udarila hendikepiranog muškarca na podu, a dok je Pokhlov razdvajao boksera Startseva, okrenuo se i udario kick-bokserku nakon njenog udaranja čovjeka na tlu.

Tada je Startsev žestoko udario nesretno stradalog muškarca s leđa i ovaj je pao kao pokošen te lupio glavom u beton.

Supruga ubijenog Pokhlova iskoristila je društvene mreže kako bi javnost upoznala s ovim tragičnim događajem te se obrušila na par boraca.

- Zahvaljujući ovoj životinji mojih troje djece više nema oca koji nije samo tako mogao proći pored napada na hendikepiranu osobu. Taj je čovjek sa štapom samo htio pobjeći od ove ološi. Moj Pavel je došao pomoći i razdvojiti ih, ali kick-boxing prvakinja Vorogushina i njezin prijatelj su i nas napali. Onda se dogodio taj fatalni udarac i trenutna smrt. Trenutna! Niko se od te ološi nije niti ispričao meni ili njegovim roditeljima - napisala je udovica nesretnog muškarca, koja je također učestvovala u incidentu.

Video koji je uklonjen s društvenih mreža pogledajte OVDJE.

TucaRusija
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.