2.11.2020. 8:27
0
Lewis Hamilton najavio potencijalni odlazak iz Mercedesa na kraju ove sezone
Pobjedom na Velikoj nagradi Emilije Romagne, na legendarnoj stazi Imola, Lewis Hamilton je, zajedno sa Mercedesom, proslavio sedmu uzastopnu titulu prvaka konstruktora u F1.

Piše: Haris Ahbabović

Hamilton je, svakako, na pragu da osvoji i svoju sedmu individualnu titulu kao vozač Formule 1, te da se i u tome izjednači sa velikim Michaelom Schumacherom. Međutim, već se uveliko piše da neke stvari između njega i Mercedesa nisu dogovorene za narednu godinu.

Novinari su ga pitali o mogućem odlasku Tota Volfa Wolffa, a Hamilton je dao odgovor koji je sve iznenadio.

- Ne znam ni da li ću biti ovdje sljedeće godine, tako da me u ovom momentu to ne brine - rekao je Hamilton.

- Volio bih da budem tu, ali garancije ne postoje. Mnogo toga me interesuje u "spoljašnjem" životu. Vrijeme će reći – dodao je Britanac.

Za 15 dana nas očekuje VN Turske u Istanbulu.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.