17.3.2021. 21:14
0
Rukometaši Slobode u Zavidovićima savladali Krivaju
Rukometaši 'Slobode' večeras su, u Zavidovićima u utakmici 19. kola Premijer lige BiH, savladali ekipu 'Krivaje' rezultatom 29:32 (13:15) i tako upisali jedanaestu ovosezonsku pobjedu u prvenstvu BiH.

U ekipi 'Krivaje' Sedžad Abdurahmanović postigao je 12 golova, dok su Amel Džakmić, Edin Sinanović i Amar Amitović postigli po 3 gola.

U redovima 'Slobode' Damir Halilković postigao je 10 golova, Emir Suhonjić 6, a Adnan Tufekčić dodao je 5 golova.

- Naredno kolo je na rasporedu u subotu, 'Sloboda' je domaćin ekipi 'Iskre', dok 'Krivaja' gostuje ekipi 'Konjuha' - saopćeno je iz Rukometnog kluba 'Sloboda' Tuzla.  

(Fena)

Rukomet
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.