26.3.2021. 12:12
0
"Trenutno nismo najbrži i pred nama su neka teška pitanja"
Nova sezona Formule 1 počinje ovog vikenda utrkom za Veliku nagradu Bahreina.

Piše: H. Ahbabović

Titulu u konstruktorskom poretku branit će Mercedes, koji od 2014. godine dominira Fomulom 1. Ipak, ove godine bi stvari mogle da budu nešto drugačije, barem tako tvrdi sedmerostruki šampion F1, Lewis Hamilton.

- Trenutno nismo najbrži i pred nama su neka teška pitanja: Kako ćemo zajedno raditi? Kako ćemo se ujediniti da bismo došli tamo gdje želimo biti? Mogu vam reći da mene silno veseli taj izazov što ćemo ponovno vidjeti neke od drugih timova blizu. Mislim da će to biti odlično za navijače - rekao je Hamilton.

Na testiranjima je Red Bull djelovao uvjerljivije, dok je Mercedes imao dosta problema s bolidom. Zbog toga iz Mercedesa ulogu favorita prebacuju na Red Bull.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.