3.4.2021. 17:45
0
Preminula trenerica Odbojkaškog kluba Goražde
Profesorica Dragica Jovičić je bila igračica i trener od samog osnivanja ženske selekcije našeg kluba već davne 1978. godine, saopćeno je iz OK Goražde.
Trenerica mlađih selekcija Odbojkaškog klubu Goražde Dragica Jovičić preminula je sinoć od posljedica infekcije koronavirusom, prenio je Avaz.

- Sinoć smo primili tužnu vijest da nas je napustila naša profesorica i trener Dragica Jovičić, koja se liječila u Sarajevu zbog infekcije Covid-19. Profesorica Dragica Jovičić je bila igračica i trener od samog osnivanja ženske selekcije našeg kluba već davne 1978. godine. Nakon igračke karijere posvetila se trenerskom pozivu i ostavila dubok trag u razvoju ženske odbojke u našem gradu. Bolest je zatekla na mjestu trenera mlađih kategorija OK Goražde. Neka ti je vječna slava i hvala profesorice Dragice Jovičić, saopćeno je iz OK Goražde.


(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.