12.9.2021. 15:57
0
Vaso Psihopata u kolicima: Srednji prst i poruka "neću stati dok me ne ubijete kao kera"
Vaso Bakočević je neočekivano brzo poražen u Šibeniku, poslije samo 60-tak sekundi praktično je odustao u meču sa Franciskom Bariom.

Crnogorski borac nije imao sreće pošto se na startu se povrijedio. Uprkos bolu nastavio je, nije želio da preda, međutim brzo je Bario iskoristio i došao do trijumfa.

- Za one koji nisu gledali. Pukao mi je mišić na samom početku meča i to je bilo to. Nisam se htio predati i rekao sam sudiju da ne prekida. Protivnik me je nastavio udarati i krenuo me gušiti. Nisam tapkao niti bih ikada živ tapkao tokom ovog meča. Ali izgleda da sam zaspao na sekundu. Da sam popio nokaut za 5 sekundi kao Ben Askren, ne bi mi bilo krivo, ali tragedija je ovako izgubiti. Eto, i to mi se dogodilo nakon ovoliko mečeva. Čim se oporavim, vraćam se. Neću stati dok me ne ubijete kao kera. Pozdrav - napisao je Vaso kojeg zovu i Psihopata uz fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst u kolicima.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.