15.1.2022. 18:54
0
Tri gola zaostatka za bh. rukometaše nakon prvih 30 minuta meča protiv Češke
Prvo poluvrijeme susreta drugog kola E-grupe Evropskog prvenstva za rukometaše u Slovačkoj i Mađarskoj između Bosne i Hercegovine i Češke Republike završeno je vodstvo Čeha rezultatom 12:9.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine dosta se mučila u prvom poluvremenu, posebno u fazi napada i već je nakon deset minuta igre bila u velikom minusu od šest golova, postigavši samo jedan pogodak. Ipak, izabranici selektora Ivice Obrvana u nastavku su uspjeli da poboljšaju igru, posebno u odbrani i do kraja poluvremena da smanje zaostatak na samo tri gola.

Josip Perić bio je najefikasniji igrač bh. selecije u prvom poluvremenu sa tri gola, dok je Hamidović postigao dva. U reprezentaciji Češke najefikasniji je bio Klima sa pet pogodaka.

(FENA/A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.