15.11.2022. 17:28
0
Poznati bokseri se potukli na ulicama Dubaija, prolaznici nisu mogli da vjeruju šta gledaju
Profesionalni bokseri obično nesuglasice rješavaju u ringu, no Anthony Taylor i Rhys Caldon odlučili su to uraditi na ulici.

Njih dvojica se nalaze u Dubaiju gdje čekaju svoje naredne mečeve, no pošto se neće boriti jedan protiv drugog u ringu, odlučili su se probleme riješiti izvan njega.

Prepucavanje je krenulo čim su se sreli, ali činilo se da će sve završiti mirno s obzirom da je prepucavanje pratio smijeh, a potom i zagrljaj.

No, onda je Rhys vodom polio Taylora, što je ovoga razbjesnilo i tada je krenuo fizički obračun. 

Britanac je skočio na Rhysa i oborio ga na pod, a totalnu katastrofu su spriječile osobe koje su bile u njihovoj pratnji i koje su ih razdvojile.

(A. Balićevac)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.