3.3.2023. 15:19
0
Nakon skandalozne fotografije, oglasila se Radović sa kratkom porukom
FOTO: Canva/N1
Ivana Radović, koja je dan prije Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u šubari sa podignuta tri prsta oglasila se na svom Instagram profilu.

U Odbojkaškom savezu BiH (OSBiH) jučer je održan niz razgovora i sastanaka na kojima je odlučeno da je skandalozno ponašanje bivše reprezentativke za svaku osudu, te su čelnici Saveza odlučili kako ona više neće nositi državni dres objavio je jutros N1.

Radović je danas napisala kratku poruku u kojem je navela kako se posljednji put oglašava na ovu temu.


“Povodom situacije koja “trese” BiH imam da kažem par rečenica. Ništa od ovoga se nije desilo tokom okupljanja ženske odbojkaške reprezentacije (pripremnog dijela ili nekog takmičenja). A i da jeste nije na meni da bilo šta komentarišem, kritikujem ili ispravljam krive Drine. Ne zovite me, ne pišite jer ovo je prvi i posljednji put da se oglašavam na ovu temu” napisala je Radović.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.