17.5.2023. 21:05
0
Lana Pudar ide na Olimpijadu: Iz Orke imaju posebnu poruku - 'zaslužila je bazen i rukama da se kopa'
Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar izborila je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je danas pobijedila u Barceloni na utrci 200 metara delfin s vremenom 2:08.36.

Najbolja sportistkinja BiH za 2022. godinu današnjim rezultatom ispunila je A normu za Olimpijske igre u Parizu naredne godine, a nakon što je izronila iz vode i shvatila šta je napravila, nije mogla sakriti osmijeh i oduševljenje.

Iz kluba vodenih sportova Orka objavili su da Grad Mostar i cijela Bosna i Hercegovina imaju jedan sportski biser koji će tek da zasija najsjajnijim sjajem.

"Dajte nam taj bazen više! Ako ga ovo dijete nije zaslužilo da ga rukama iskopate i napravite za mjesec dana, onda stvarno više nema potrebe da ovu temu više otvaramo ikad više. Lana sine, kapa ti poda samo gazi i ne osvrći se", napisali su iz KVS Orka.  



(A.R.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.