16.1.2024. 15:17
0
Da li je pretjerao: Ovako je selektor Gruzije proslavio pobjedu protiv Bosne i Hercegovine
Gruzijski selektor Tite Kalandaze imao je, u najmanju ruku, neobično slavlje nakon historijske pobjede njegove selekcije nad Bosnom i Hercegovinom.

Gruzija je u duelu sa našim timom slavila sa 22:19, a nakon završetka utakmice uslijedilo je veliko slavlje njihovih rukometaša i posebno selektora, koji je 'ukrao show'.

Kalandaze je dotrčao do centra terena i počeo raditi vrlo neobične sklekove, za koje mnogi kažu da su vrlo nedolični na jednom ovakvom takmičenju i u situaciji kada se, još uvijek, poraženi protivnik nalazi u neposrednoj blizini.

Njegovo neobično slavlje podijelila je čak i zvanična stranica EHF-a uz zaključak kako je selektor Gruzije "sigurno izgubio neku opkladu, pa je ovo bila kazna".


(Ajdin B.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.