25.2.2024. 9:37
1
Masovna UFC tučnjava kakvu niste vidjeli: Navijač nokautirao dvojicu, ostali se uključili, nastao haos
Ove subote održan je "UFC Fight Night" u CDMX Areni u Meksiku, a pored odličnih borbi, želja za tučnjavom se preselila i u gledalište.

Naime, u jednom momentu jedan navijač se onesvijestio u gledalištu nakon što je dobio jak lijevi udarac od drugog navijača poslije koškanja. Potom, akcija se proširila i na sve ostale koji su se priključili, a onda je počela masovna tučnjava.

Snimak incidenta pokazuje više grupa koje su se postavile jedna naspram druge, a obezbjeđenja nije bilo na vidiku. Također, na snimku se vidi kako je navijač od kojeg je sve i počelo "patosirao" još jednog od prisutnih.

Isti navijač koji je izveo udarac onesvijestio je i drugog lijevim udarcem samo nekoliko sekundi prije toga. 

(Sead M.)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.