21.7.2016. 19:52
0
Rada Matić poručila mužu ubijene pjevačice: Želim da ti ovaj rođendan bude posljednji na slobodi
Zoran, muž svirepo ubijene pjevačice Jelene Marjanović, u srijedu je u krugu porodice proslavio svoj rođendan, prenosi Alo.rs.

"Rođendan mu je, ali neće organizovati veliko slavlje poslije svega što se desilo. Ovo je prvi rođendan bez Jelene i samo ćemo ga proslaviti u krugu porodice. Zoran neće da daje izjave", rekao je novinarima Vladimir, Zoranov otac.

Sve o porodici ubijene pjevačice prva je javno ispričala Rada Matić, koja se odmah nakon Jelenine smrti dopisivala sa Zoranom. Ona je bila ta koja je tvrdila da je Zoran Marjanović sektaš i da je nesretnu ženu ubio neko iz porodice.

"Nakon svega Zoranu želim da mu ovaj rođendan bude posljednji na slobodi. I da sve naredne slavi u zatvoru", kaže Rada.

Pjevačica iz Srbije je ubijena početkom aprila ove godine. Još uvijek nije pronađen njen ubica.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.