15.11.2016. 19:19
0
Bingo: Bubanj se pokvario, izvlačenje nastavljeno ručno
Izvlačenje jučerašnjeg Binga, koji je nakon lota najgledanija nagradna emisija u Srbiji, pretvorilo se u pravu komediju. Naime, tokom emitiranja emisije uživo, bubanj iz kojeg se izvlače kuglice s brojevima se pokvario. ?

Kako se ne bi prekinulo emitiranje emisije, organizatori su došli do rješenja - izvlačit će kuglice ručno. Gledatelji su zamoljeni za strpljenje dok nije pronađena osoba koja će nastaviti izvlačenje.

Operater Ivan, kojeg su organizatori doveli da bi sve izgledalo legalno i u skladu s pravilima, otvorio je bubanj, stavili su mu na oči masku za spavanje i na ruku bijelu hiruršku rukavicu te ga zamolili da nastavi s izvlačenjem. 

Maskirani muškarac izvlačio je kuglice s brojevima, a organizator iz Lutrije Srbije davao mu je upute. Izvlačenje je uspješno okončano, a njegova sretna ruka razveselila je vlasnika dobitnog listića iz Kragujevca.

 

(Index.hr/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.