22.3.2018. 20:50
0
Socijaldemokrate podržale Milu Đukanovića
Glavni odbor Socijaldemokrata, manje članice crnogorske vladajuće koalicije, danas je jednoglasno podržao kandidaturu lidera Demokratske partije socijalista /DPS/ Mile Đukanovića za predsjednika Crne Gore na izborima zakazanim za 15. april.

"Đukanović je prisustvovao sjednici Glavnog odbora i članovima najvišeg organa Socijaldemokrata između dva kongresa predstavio svoj izborni program koji je baziran na očuvanju stabilnosti, demokratskom i ekonomskom prosperitetu Crne Gore", navodi se u saopćenju Socijaldemokrata, prenosi Avaz.

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović rekao je da je jednoglasna podrška Đukanoviću rezultat zajedničkog istrajavanja svih progresivnih snaga u Crnoj Gori na vrijednostima nezavisne, građanske, multietničke, evropske i euroatlantske Crne Gore. 

(Ajla Hurko) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.