15.4.2018. 22:21
1
Opozicija u Crnoj Gori poručuje: Kupovali su se glasovi, policija u Bijelom Polju naredila privođenje aktivista DF-a
Opozicione partije i kandidati opozicionih stranaka za predsjednika Crne Gore tvrde da su predsjednički izbori bili neregularni i da je bilo niz nepravilnosti od kupovine glasova do paralelnih spiskova.

Iz Demokratskog fronta /DF/, koji je podržao opozicionog kandidata Mladena Bojanića, saopšteno je da je pritisak na građane od državnog aparata zabilježen u Bijelom Polju, gdje je policija naredila privođenje aktivista DF-a koji su pokušali da spriječe malverzacije i nezakonite radnje aktivista vladajućeg DPS-a. 

URA, koja je, takođe, podržala Bojanića, optužila je DPS za nepravilnosti na izborima. 

Iz URA je saopšteno da je na jednom biračkom mjestu u Podgorici, članica iz biračkog odbora izgovara naglas imena građana koji dolaze na glasanje. 

DPS je proglasio pobjedu Mila Đukanovića na današnjim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori. 

(Srna)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.