18.4.2018. 15:17
0
Tjelohranitelj Vojislava Šešelja pokušao udariti Nenada Čanka, sukob spriječio Muamer Zukorlić
Nakon gostovanja u jutarnjem programu, u holu Happy TV, došlo je do susreta predsjednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i predsjednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Tom prilikom, telohranitelj Vojislava Šešelja je pokušao da fizički nasrne na Nenada Čanka.

Sukob je spriječio predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je pozvala sve nadležne institucije da zaustave divljanje zločinca Vojislava Šešelja i prijetnje narodnim poslanicima i poslanicama. Ili će, kako su naglasili, sami organizovati svoju odbranu.

- LSV se nikada nije plašila Šešelja i njegovih saučesnika i potpuno smo spremni da im se suprotstavimo kao i devedesetih.  Zaustavite Šešelja ili ćemo to uraditi sami - poručili su iz LSV-a. 

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.