18.4.2018. 22:15
0
Plenković: Očekujem da Srbija osudi Šešeljevu provokaciju
Hrvatski premijer i predsjednik HDZ Andrej Plenković u srijedu je najoštrije osudio incident Vojislava Šešelja tijekom boravka izaslanstva Hrvatskog sabora u Srbiji, koje je, smatra, "primjereno odgovorilo na takvu vrstu provokacije".

Plenković od Srbije očekuje osudu tog Šešeljeva postupka.

Izaslanstvo Hrvatskog sabora prekinulo je u srijedu posjet Srbiji zbog incidenata koji je izazvao Šešelj, šef radikala i zastupnik u srbijanskom parlamentu, gazeći hrvatsku zastavu u Skupštini Srbije

"Incident koji je napravio osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj koji je oskrnavio hrvatsku zastavu, vrijeđao hrvatsko izaslanstvo tijekom boravka predsjednika Hrvatskog sabora u Narodnoj skupštini Srbije je za najoštriju osudu", istaknuo je Plenković nakon sjednice Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru, prenosi Hina.

Na tom je tragu Ministarstvo vanjskih i europskih poslova već uputilo notu veleposlanstvu Srbije u Zagrebu.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.