10.7.2018. 8:43
0
Ovo je transvestit osumnjičen za ubistvo studenta iz BiH
Goran A. (34) glavni je osumnjičeni za ubistvo studenta Marka Radovića, koji je od ubodnih rana iskrvario u Zemunu u Ševinoj ulici. U pitanju je transrodna osoba.

Ubistvu su najverovatnije prethodile svađa i tuča između napadača i žrtve u stanu, koji je Marko iznajmljivao. Napadač je na Marka krenuo nožem, zbog čega mladić izlazi u dvorište ispred kuće.

O krvavom jurenju po dvorištu svjedoče brojni tragovi i lokve krvi po zidovima okolnih kuća i vrata dvorišta. Žrtva i ubica bili su navodno u ljubavnoj vezi.

Goran A. je nakon zločina pobjegao, ali je brzom i efikasnom akcijom policije pronađen i uhapšen.
Radović se u Ševinu ulicu u Zemunu doselio prije četiri godine kada je počeo studije u Beogradu. Živio je sam i mirno kao podstanar.

Komšije pretpostavljaju da je bio pri kraju studija, a oni koji žive u kućama u zajedničkom dvorištu, o Marku imaju samo riječi hvale, prenosi Blic rs.

Abdulov je u policiji rekao da su njih dvojica bila u vezi.

- Posvađali su se jer je Marko htio da raskine sa Goranom. Navodno, smetalo mu je što Abdulov "nije prava žena" - rekao nam je izvor iz MUP.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.