2.8.2018. 10:55
0
Navijači Hajduka opljačkali benzinsku pumpu kod Beograda, a nakon toga nacrtali ustaški simbol na pumpi
FOTO: Teodora Vasiljevic / Prva TV
Navijači splitskog "Hajduka", njih oko 200, upalo je rano jutros u benzinsku pumpu na auto-putu kod Vrčina u blizini Beograda i odnijeli alkoholna pića bez plaćanja, prenijeli su beogradski mediji.

Navijači grupe "Torcida" upali su oko 3.30 časova na benzinsku pumpu na kojoj su ispisali naziv te grupe i ustaški simbol "U", prenio je portal B92 koji je objavio fotografije sa benzinske pumpe. 

Nekoliko stotina hrvatskih navijača uputilo se kroz Srbiju put Sofije, gdje "Hajduk" danas igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv bugarske Slavije. 

Navijači su zastali na pumpi u Vrčinu i ukrali alkoholna pića, potvrđeno je "Blicu" u policiji. 

"Nije bilo nikakvog demoliranja. Policiji je prijavljeno da su navijači sa obeležjima kluba `Hajduk` iz Hrvatske ušli, uzeli veću količinu pića i udaljili se, ne plativši", saopšteno je tom listu iz policije. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.