5.8.2018. 9:44
0
Grabar - Kitarović u Kninu: Neraskidiva veza s BiH
Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović poručila je danas u Kninu da je su Hrvatska i Bosna i Hercegovina povezane i da će njena zemlja i dalje podržavati evropski put BiH.

Posebna je čast biti danas u Kninu, istaknula je predsjednica čestitavši Dan pobjede i kazavši da je to bilo potpuno zajedništvo hrvatskog naroda i vojnika te je poručila da vrijednosti domoljubnog zajedništva ''moramo prenositi budućim generacijama''.

Podsjećamo, u Kninu se danas obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 23.godišnjica Oluje. Uoči obilježavanja 23. gosišnjice operacije Oluja, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je odajući poštovanje stradalim Srbima na skupu koji je Oluju nazvao pogromom rekao kako je operacija motivirana mržnjom prema Srbima te da jaka Srbija neće više nikada dopustiti nikakve Oluje, prenosi N1.



(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.