14.8.2018. 16:14
0
Uhapšen Elvis Ćatović koji se sumnjiči da je u Bijelom Polju ubio Željka Pavlova, a teško ranio Ljubomira Lazića
Službenici Uprave policije Crne Gore rade na rasvjetljavanju okolnosti pucnjave u Bijelom Polju u kojoj je jedno lice ubijeno, a dva su ranjena.

"Smrtno je stradao Ž.P. /47/ iz Srbobrana, dok je Lj.L. /46/ iz Zemuna zadobio prostrelnu ranu ramena, a E.Ć. /32/ iz Bijelog Polja prostrelnu ranu nadlaktice", saopšteno je iz crnogorske Uprave policije. 

Iz policije navode da se pucnjava dogodila sinoć oko 23.30 časova u blizini kuće E.Ć. i dodaju da su poznati svi akteri, te da je u toku kriminalistička obrada. 

"Izvršen je uviđaj i izuzeti tragovi koji će biti vještačeni u forenzičkom centru. U neposrednoj blizini tijela Ž.P. pronađen je i izuzet pištolj `vzor` kalibra 7,65 milimetara sa prigušivačem", dodaje se u saopštenju. 

Nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju naložio je obdukciju tijela Ž.P, povrijeđeni Lj.L. je na bolničkom liječenju i, prema raspoloživim informacijama, nije životno ugrožen, a E.Ć, kojem je ukazana medicinska pomoć, nalazi se u policijskim prostorijama Centra bezbjednosti Bijelo Polje. 

Crnogorski elektronski mediji navode da je u pucnjavi ubijen Željko Pavlov, da je teže povrijeđen Ljubomir Lazić, te da je policija uhapsila Bjelopoljca Elvisa Ćatovića zbog sumnje da je pucao u državljane Srbije. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.