16.8.2018. 17:20
1
Hapšenja zbog gela za nargile: Uhapšen policajac iz Prijepolja i tri osobe iz Priboja zbog krijumčarenja
Kraljevačka policija u saradnji sa tužilaštvom specijalizovanim za suzbijanjem korupcije zaplijenila je 1,1 tonu gela za nargile i uhapsila četiri osumnjičena, među kojima je i jedan policajac iz Prijepolja, saopćeno je danas iz MUP-a Srbije.

Osumnjičeni se terete da su izbjegavajući granični prijelaz pokušali da prokrijumčare gel za nargile iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Uhapšeni su R.B.(1974), N.Ć.(1998) i B.B.(1983) iz Priboja koji se terete za krivično djelo krijumčarenje i policijski službenik iz Prijepolja A.S. (1986) zbog sumnje da je počinio krivično djelo trgovina uticajem. 

A.S, koji je bio van dužnosti, tereti se da je došao na lice mjesta i pokušao da utiče na pripadnike granične policije da puste osumnjičene bez kažnjavanja.
 
Svima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će uz krivičnu prijavu biti privedeni Posebnom odjeljenju Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, koje se bavi suzbijanjem korupcije, prenosi Tanjug.

(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.