17.8.2018. 13:45
0
Dejan Lovren u turističkim vodama: Otvorio luksuzni hotel na Pagu
Samo nekoliko dana nakon što je njegov klub izgubio u finalu Lige šampiona protiv Reala, hrvatski fudbaler Dejan Lovren, nakon Cristiana Ronalda i Lionela Messija, dao se u turističke vode i otvorio svoj hotel.

Moderan hotel Joel nalazi se na periferiji Novalje na Pagu i udaljen je oko tri kilometra od razvikane plaže Zrće. 

Hotel ima 17 apartmana, od kojih neki mogu primiti do četiri osobe, manji su za dvije, a svi imaju uobičajenu hotelsku opremu i mini kuhinju. Cijene noćenja u drugoj polovini augusta vrte se oko 350 eura po noći. 

Hotel je oko 200 metara udaljen od plaže, ima bazen okružen ležaljkama, a tu je i bar. 

Prema ocjenama na portalu Booking, gosti su u više od dva mjeseca od otvaranja bili zadovoljni hotelom, sa ocjenom od 9,2 (od deset).

Većina primjedbi bila je da im na recepciji nisu dozvolili da dovedu djevojke koje su upoznali na Pagu, vjerovatno u nekim od klubova na plaži Žrće, prenosi Indikator.ba.

Lejla Trle

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.