1.9.2018. 20:02
0
Velika saobraćajna nesreća u Beogradu: Sudarilo se šest automobila, a devet osoba prevezeno u bolnicu
Kod Sava centra u Beogradu, na autoputu u smjeru ka Zemenu dogodila se saobraćajna nesreća.

Prema prvim informacijama najmanje devet osoba je povrijeđeno, saznaje Telegraf.

Svi učesnici saobraćajne nesreće su lakše povrijeđeni. Prva ekipa Hitne pomoći prevozi četvoro Francuza, dok jednu osobu sa povredom noge prevozi druga ekipa.

Svi će biti zbrinuti u Urgentnom centru.

Šest automobila je učestvovalo u ovom sudaru, a saobraćaj u ovom dijelu grada se odvija otežano. Kolone automobila su kilometarske.

Ovo nije prva saobraćajna nesreća ovog vikenda. Jutros 2:20 je vozač crvenog Mercedesa na Novom Beogradu udario trojicu mladića i pobjegao.

Na lice mesta odmah je stigla i Hitna pomoć kako bi ukazala pomoć trojici povrijeđenih momaka. Riječ je o mladićima koji imaju oko 18 i 19 godina, prenosi Telegraf.rs.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.