11.10.2018. 15:45
0
Vučić želi dobru saradnji s BiH i svim članovima Predsjedništva
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak kako Srbija želi dobru saradnju s BiH i svom trojicom novoizabranih članova Predsjedništva BiH - Miloradom Dodikom, Šefikom Džaferovićem i Željkom Komšićem.

On je ocijenio, povodom izjave novoizabranog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da je za njega Kosovo neovisno, kako je ponekad bolje nešto prešutjeti te da želi odgovorno graditi odnose s BiH.

Ustvrdio je kako neće koristiti svaku priliku, čak i kada je laka za stjecanje političkih poena, da odgovara na tvrdnje bilo koga, iako, ističe, nije osobito sretan zbog takve izjave.

"Želim da na odgovoran način pristupam izgradnji odnosa u regiji i odnosa s BiH. Bolje je ponekad prešutjeti. Manje štete u budućnosti", kazao je Vučić. 


(FENA / Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.