3.11.2018. 11:54
0
Stravične eksplozije u Prijepolju: Bačene dvije bombe u dvorište poznatog biznismena
Dvije eksplozivne naprave, za sada nepoznatog porijekla i izrade, bačene su rano jutros u dvorište Adnana M., privrednika iz Prijepolja.

U eksploziji i požaru koji je zatim izbio uništena su dva automobila i oštećene dvije kuće u Prijepolju, a povrijeđenih, srećom, nije bilo. 

Dvije eksplozije čule su se jutros u Prijepolju u razmaku od nekoliko sekundi. Prema nezvaničnim podacima, jedna eksplozivna naprava bačena je na Mercedes, čiji je vlasnik Adnan M., a druga na njegov Peugeot. 

Kako kažu u komšiluku, porodica Adnana je poslije prve eksplozije pomislila da je zemljotres, a kada je odjeknula i druga eksplozija, skočili su iz kreveta, uzeli djecu u naručje i izletjeli iz kuće na sporedni izlaz. 
- U to vrijeme požar je već uveliko buktao, ubrzo su stigli i vatrogasci - kažu komšije, prenosi Avaz.ba.

Adnan je vlasnik špediterske firme, a, prema nezvaničnim podacima, policiji je jutros rekao da ne zna razlog napada i da mu niko nije prijetio.  



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.