12.11.2018. 11:20
1
Marija Ćurčić, koja se objesila u stanu u Beogradu, kćerka je novinarke "Al Jazeere" Ane Marije Alves-Ćurčić
Marija je bila jedna od najpoznatijih klaberki u Beogradu, zaštitno lice mnogih brendova, manekenka i voditeljica

Marija Ćurčić (25), koja je pronađena obješena u stanu u Beogradu, kćerka je poznatog srbijanskog muzičara Đorđa Ćurčića, člana benda ''Del Arno'', te novinarke Ane Marije Alves-Ćurčić.

Marijina majka radila je kao novinarka u Studiju B te na "Al Jazeeri". Marijin otac svira gitaru u bendu "Del Arno" i jedan je od najpoznatijih srbijanskih gitarista.

 
Prije nego što je postao član "Del Arna", Đorđe je 1979. godine sam svirao u bendu "Buvlja pijaca", koji se tako zvao i prije Čorbinog albuma "Buvlja pijaca". 

Zbog služenja JNA napravio je pauzu, a onda je svirao u grupi "Kojoti", potom u sastavu "Bel Tempo", nakon toga pet godina u "Roland bende". 
Marijin djed je, kako je nedavno navela, bio ambasador.

- Djed je bio ambasador, upoznao je moju baku, tako je nastala moja mama - ispričala je nedavno Marija, rekavši da joj je u djetinjstvu bilo mnogo teško jer je bila drugačija od druge djece.

Podsjetimo, Marija se objesila u nedjelju, 11. novembra, oko 23 sata u stanu u ulici Aleksandra Kostića.

Lijepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar - voditelj, kao i PR. 

Model je postala u 16. godini, a u TV vode je uplovila sa 17 na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator, prenosi Avaz.ba.

Rođena je u Beogradu, a s majčine strane vuče porijeklo iz Konga.
 
- Ljudima je čudno kad vide nešto čudno, svi su oko mene bijele puti i ravne kose, jedino sam ja tamnije puti s ogromnom glavom. Bilo je prozivki i neprijatnih situacija. To je jedan dio procesa inicijacije u mom slučaju. Problem s egzotičnim izgledom je što se moje lice lako pamti, ako se pojavim na više mjesta u isto vrijeme, dosadi, ako snimim sad spot, vjerovatno me neće zvati ponovo odmah zato što će očekivati da prođe neko vrijeme da se zaboravi na mene, to je jedina negativna strana. Donijelo mi je dosta poslova što se tiče fotkanja i snimanja, ima dobrih strana, ali i mana - govorila je Marija.



(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.