12.11.2018. 16:50
0
Nevjerovatan snimak razbojništva iz Novog Pazara: Zaprijetio trgovcu sa dva noža, a onda odnio sav novac iz kase
U jednoj od prodavnica koja se nalazi u centru Novog Pazara došlo je do pljačke, kada je razbojnik, uz prijetnju noževima, od radnika zatražio da mu preda sav novac iz kase, prenosi Avaz.

Snimak sa sigurnosnih kamera kruži društvenim mrežama uz molbu da, ako neko prepozna lopova, odmah to prijavi Policijskoj stanici u Pazaru.

Muškarac s kapuljačom na glavi, ali bez ikakve maske, ušao je u prodavnicu i stao pokraj kase držeći jednu ruku sakrivenu ispod jakne. Iako je lopov izgledao uznemireno, u prvi mah situacija je djelovala potpuno uobičajno, sve dok trgovac nije došao do pulta. 

Tada je razbojnik izvadio veliki kuhinjski nož iz jakne, dok je u drugoj držao nešto manje sječivo. Prišao je nesretnom momku koji radi u samoposluzi i tražio mu da sav novac iz kase ubaci u kesu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.