15.12.2018. 22:20
0
Divljao hamerom u centru Beograda: Zabio se u kiosk, povrijeđena radnica kioska
Nepoznati vozač "hamera" sa diplomatskim tablicama danas je u centru Beograda napravio niz incidenata u saobraćaju, a zatim je izašao iz vozila i pobjegao.

Vozač crnog "hamera" prvo je na uglu Palmotićeve i Svetogorske oborio semafor i naletio na kiosk u kojem je bila radnica, koja je, prema nezvaničnim informacijama, lakše povrijeđena. 

Nakon što je udario u kiosk, vozač je nastavio kroz Palmotićevu ulice gdje je udario u dvorišni zid jedne kuće, a potom je izašao iz vozila i pobjegao u nepoznatom pravcu, prenose beogradski mediji. 

Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je da će vandali ubuduće plaćati odštetu za bahato uništavanje gradske i privatne imovine. 

"Divljanje `hamerom` pijanih i drogiranih vandala, koji očigledno ne znaju šta će sa parama i koje se dogodilo na uglu Svetogorske i Palmotićeve, nažalost, nije ni prvo, ni jedino u našem gradu. Divljajući, oštetili su i gradsku i privatnu imovinu", naveo je Vesić na svom Facebook nalogu. 

On je naglasio da će grad, čim policija pronađe vandale, tužiti ih za naknadu štete.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.