24.12.2018. 15:17
1
Zajednička akcija srbijanske i turske policije: Zaplijenjeno pola miliona tableta ekstazija
Turski dnevnik "Dejli sabah" objavio je da su, u zajedničkoj akciji sa srbijanskom policijom, pripadnici jedinica istanbulske policije za borbu protiv narkotika rano jutros u blizini granice Srbije i Bugarske zaplijenili 500.000 tableta ekstazija.

Oval list navodi da je to bila prva operacija borbe protiv narkotika koju je turska policija izvela u inostranstvu, a pored srbijanske u njoj je učestvovala i bugarska policija.

"Dejli sabah", pozivajući se na neimenovane izvještaje, tvrdi da je turska policija izvela operaciju nakon što su primili podatke o kamionu punom "kućne hemije" koji ide iz Holandije ka Turskoj, prenosi Tanjug.

Navodi se da je u operaciji privedena jedna osoba.

(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.