20.2.2019. 15:07
0
Saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Vatrogasci izvlačili djevojke iz smrskanog automobila

Dvije djevojke povrijeđene su u teškoj saobraćajnoj nesreći u utorak oko 23.45 sati na granici Brdovca i Šibica kod Zaprešića.

Prema policijskom izvještaju, 27-godišnjakinja koja je vozila Peugeot 206, kod kućnog broja 129 na Zagrebačkoj cesti, zbog brzine je izgubila nadzor nad upravljačem te prešla na trotoar južne strane ceste i udarila u rubni kamen trotoara, prenosi “Fokus“.

Vozilom je udarila i u stub javne rasvjete te se nastavila nekontrolirano kretati po trotoaru, a potom i u betonski stub ograde.
 
Teško je povrijeđena i prevezena je u KB Sestre milosrdnice. Lakše je povrijeđena 25-godišnja putnica kojoj je ljekarska pomoć pružena u KB Sveti Duh.

Na intervenciju su izašli i vatrogasci s dva vozila i pet vatrogasaca koji su povrijeđene djevojke izvlačili iz vozila.

Zbog uviđaja je cesta bila zatvorena do 4.20 sati, a saobraćaj se odvijao okolnim cestama.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.