28.2.2019. 18:09
0
Otac je djecu izvadio iz kreveta dok su još spavala u pidžamama i bacio ih s prvog sprata, progovorio i čovjek koji je prvi priskočio djeci u pomoć
Od četvero djece koju je u Pagu s prvog sprata porodične kuće bacio otac, troje ih je teško povrijeđeno, a najteže 7-godišnja djevojčica koja je na odjelu intenzivne medicine zadarske bolnice stavljena na mehaničko disanje.
Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je da će liječnički konzilij zadarske bolnice uskoro odlučiti trebali li sedmogodišnju djevojčicu, čije se stanje pogoršava, prebaciti na liječenje u neku od zagrebačkih bolnica.

Istodobno, cure novi detalji stravičnog jutra koje je zaprepastilo cijelu Hrvatsku, ali i region.

Kako javlja HRT-ov reporter Edi Škovrlj, suludi otac djecu je doslovce izvadio iz kreveta dok su još spavala u pidžamama i krenuo u ovaj ubilački pohod.

Reporterima iste medijske kuće izjavu je dao i Ivan Škoda koji je među prvima priskočio u pomoć povrijeđenoj djeci, dok je njegova supruga zvala hitnu pomoć.

- Bio sam na WC-u i spremao se na posao. Onda me žena zvala i rekla da su djeca popadala s balkona. Kad sam došao tamo, njihov otac je sjeo u auto i otišao se prijaviti na policiju. Djeca su bila izudarana, razbijene glave, natučena lica, plakala su... Najstarija curica je bila udarena u glavu - izjavio je Škoda, piše Index hr.

(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.