1.4.2019. 20:30
0
Uznemirujuće: Novi slučaj mučenja životinja, zavezali psa u vreću i onda ga bacili u more
Društvenim mrežama se širi novi primjer stravične okrutnosti prema životinjama, nakon slučaja koji je uzdrmao Bosnu i Hercegovinu.

Piše: Haris Ahbabović

Na Facebooku su sinoć objavljene vrlo uznemirujuće fotografije psa, koji je mrtav pronađen u moru kod Poreča u Hrvatskoj. Bio je zavezan u vreću za krompir s kamenom.

- Ko zna bilo šta o ovome činu neka nam se javi u inboks ili na 112, ovo ne smije proći nekažnjeno - poručili su s Facebook stranice "Dnevna doza Porečana".

Među fotografijama se nalazi i screenshot poruke osobe koja je pronašla tijelo nesretnog psa.

- U današnjoj šetnji s djecom, drugom stranom Červara, u šoku smo naišli na psića, mrtvoga, stavljenog u vreću, zavezanog, skupa s kamenom i vjerovatno tako bačen u more. Okrutno i žalosno. I jako tužna slika za naš grad, s obzirom na to da je sezona krenula lagano, ali je najžalosnije od svega da se ovakve stvari događaju - stoji u poruci uz fotografije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.