13.4.2019. 11:29
0
Afera koja "drma" Srbiju: Dvije djevojke sarađuju sa policijom, makro imao katalog sa djevojkama, u aferi brojne starlete i pjevačice
Dvije djevojke koje su radile za uhapšenog makroa Mihaila Maksimovića u Srbiji odlučile su da sarađuju sa policijom i dobile su status posebnih svjedoka, prenosi danas beogradski list Blic.

Kako saznaje Blic, one su prekršajno kažnjene nakon što su uhapšene zbog pružanja seksualnih usluga turskim državljanima u jednom beogradskom hotelu. Nakon toga, njih dvije su odlučile da svjedoče protiv Maksimovića i njegovog brata koji su ih podvodili.

One su, kako prenosi Blic, ispričale da su ih njih dvojica "psihički maltretirali i tjerali da troše velike sume novca kako bi ugrađivale silikone, išle na treninge i ginekološke preglede o svom trošku".

Poslije ovih njihovih svjedočenja, djevojke za koje se sumnja da su bile žrtve trgovine ljudima, tačnije da su seksualno eksloatisane, dobile su status posebno osjetljivih svjedoka.

Prema nezvaničnim informacijama, njih dvije ne pripadaju grupi starleta, pjevačica rijaliti-zvijezdica i ostalih djevojaka nedefinisanog zanimanja, koje je Maksimović podvodio i to po cijeni od 150 do 500 eura po satu.

Inače, djevojkama je pripadala polovina dogovorene sume, dok je ostatak prisvajao Maksimović.

Maksimović je inače radio tako što je imao kataloge sa po četiri fotografije djevojaka koje nudi. Na dvije fotografije djevojke su bile gole, na jednoj su se vidjeli njihovi intimni dijelovi tijela, a na jednoj kako izgledaju dotjerane i obučene.

Mušterije, sa kojima se uglavnom sastajao u automobilima, poslije pregleda kataloga, birali su djevojku i tada su se dogovarali o "sastanku" u nekom od iznajmljenih stanova ili hotela. Poslije odrađenog posla, djevojke su odmah dobijale zaradu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.