18.4.2019. 14:16
0
Stariji vozač iz Zagreba šakom u glavu opalio 36-godišnjaka jer je prelazio cestu
FOTO: Source.ba / Arhiva
Zagrebačka policija osumnjičila je 61-godišnjeg vozača da je početkom tjedna u Vodnikovoj ulici u Zagrebu udarcem šakom u glavu teško ozlijedio 36-godišnjeg pješaka koji ga je omeo jer je prelazio prometnicu mimo obilježenog pješačkog prijelaza.

To se dogodio u ponedjeljak ujutro kada je pješak prelazeći kolnik na dijelu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza, omeo vozača 'mini coopera', zagrebačkih oznaka.

Pješak je potom nastavio prelaziti cestu, ali je ljutiti vozač izašao iz automobila prišao mu s leđa i šakom ga udario u zatiljak zbog čega se pješak srušio na tlo, dok se osumnjičeni 61-godišnjak vozilom udaljio s mjesta događaja, prenosi Hina.

Ozlijeđeni pješak kolima hitne pomoći prevezen je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su osumnjičenog nasilnika naknadno pronašli policajci i predali ga pritvorskom nadzorniku.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.